skip to Main Content

Itinerari Gastronòmic per Osona: Deixa't Guiar pels Sabors.

Les propostes del Fet a Osona són un punt de partida per la teva experiència gastronòmica a Osona. Et proposem una aventura que et portarà a descobrir els llocs on es produeixen aquestes joies culinàries i on les pots adquirir. Des de botigues de proximitat fins a visites directes als productors, aquesta ruta et permetrà conèixer de primera mà l’autèntic sabor d’Osona. 

Descobreix com es fan aquests productes, connecta amb la passió dels productors i gaudeix dels sabors més autèntics de la comarca, podràs planificar la teva ruta i adaptar-la segons els teus interessos. 

La cistella “Fet a Osona, Aliments Excel·lents” està formada per 7 productes excepcionals que actuen com a ambaixadors dels bons productes agroalimentaris de la comarca. Cada un d’aquests productes ha estat elaborat amb passió pels nostres productors locals, destacant per la seva singularitat, qualitat i compromís amb les tradicions del territori. 

Aquests són els 7 Aliments Excel·lents d’Osona: 

  • IGP Llonganissa de Vic: Un clàssic de la comarca, reconegut per la seva excel·lència. 
  • Botifarra d’Ou – Carnisseria Cansaladeria Codina: Un producte tradicional amb un toc únic. 
  • Formatge Jove de Cabra – Formatges Riudavets: Un formatge fresc i aromàtic que enamora a cada mossegada. 
  • Ratafia Bosch Reserva – Destil·leries Bosch: Un licor tradicional amb sabor intens i equilibrat. 
  • Pa de 7 llavors – Mas Corcó Pagesos Forners: Un pa saludable i ric en textures, fet amb dedicació. 
  • Pa de pessic – Pastisseria El Bruger: Un dolç delicat que et transporta als sabors de la infantesa. 
  • Caldo Silvestre – Sambucus: Una combinació única de sabors silvestres. 

 

Per aquells que viatgen en autocaravana, Osona ofereix les Àrees Camper amb totes les comoditats i ubicacions privilegiades, perfectament integrades en l’entorn natural de la comarca. Aquí podràs descansar i planificar la teva ruta gastronòmica amb total llibertat, sabent que sempre tens un lloc on aturar-te. 

A la nostra web trobaràs tota la informació necessària per reservar i localitzar aquestes àrees, connectant perfectament amb el teu itinerari gastronòmic. 

Descobreix Osona a través dels seus sabors únics i deixa que la gastronomia sigui el teu guia en aquesta aventura. Amb la Cistella d’Aliments Excel·lents com a punt de partida, crea el teu propi recorregut, visita els productors locals, i gaudeix d’una experiència inoblidable a la comarca. 

 

Osona t’espera amb els braços oberts i la taula parada! 

  • Osona t’ofereix molt més: 
  • Visita els seus atractius: Què Fer a la Comarca 

 

Back To Top