skip to Main Content

Mas la Parra

Mas la Parra

Un restaurant i espai natural on celebrar reunions familiars, noces i altres esdeveniments.

Vistes espectaculars, tranquil·litat perquè s’uneix la natura en un espai d’estil clàssic-rústic, recentment renovat.

Una casa pairal amb història pel que les referències més antigues de la masia són del segle XII. Va ser residència de cavallers i donzelles entre els segles XII i XV.

S’elaboren menú per a grups, dissenyat per crear moments inoblidables. Plats elaborats amb productes de la terra, utilitzant tècniques tradicionals amb tocs moderns, a foc lent i amb molt sabor. La nostra carta és de temporada i variarà durant l’any, segons les diferents estacions.


  • Especialitats Arròs, Aus, Carns, Mercat,

Serveis

La Sala Principal
És un espai acollidor i molt lluminós. Els sostres són de volta de creueria de gran valor arquitectònic, sostinguts per bigues de fusta decorades amb fulles i flors seques.
La sala, de 50 m², té unes vistes espectaculars als camps i pastures que l’envolten, gràcies a un immens portal de volta d’arc rebaixat. A l’hivern la xemeneia circular escalfa i fa caliu.

La Sala Privada
Un espai a la primera planta del restaurant per a grups i reunions que pot acollir fins a 20 persones.
La disposició de les taules es pot fer de diverses maneres depenent dels tipus de reunions i necessitats. Un espai perfecte per a dinars i sopars corporatius, reunions d’amics, celebracions, i altres tipus d’esdeveniments.

La Terrassa
Amb vistes a l’entorn que envolta la masia. Compta amb un espai chill out, perfecte per a prendre un cafè o fer un aperitiu a l’aire lliure. Zona amb ombres per gaudir de les tardes d’estiu a la fresca.


Idiomes

Català
Castellà
Anglès

AccessibilitatContacte


Mas La Parra, 08511 L'Esquirol
Back To Top