skip to Main Content

Aires de camping

Osona_Territori camper FB Share_cat

La llibertat i la comoditat que proporciona viatjar en una autocaravana sedueixen cada dia a més persones que busquen una alternativa al turisme de masses, gaudint de la natura, la tranquil·litat i bells paisatges.

Sens dubte, a bord de la nostra autocaravana els horaris desapareixen, també l’obligació de romandre en un lloc establert. Per tant, les rutes es fan més flexibles i la relació amb la natura i l’entorn s’estreny.

Per tots aquests motius, cada vegada, més persones s’uneixen al turisme camper o slow tourism, una opció que fuig de les grans ciutats i del turisme més convencional. En aquest sentit, la caravana i autocaravana es converteixen en el gran aliat.

Per tota Osona trobareu diverses zones d’acampada on podeu estacionar la vostra autocaravana per tal de pernoctar-hi. El projecte ‘Osona, Territori Camper’ us anima a connectar amb la natura i explorar l’entorn de la comarca a partir de l’estada en aquestes zones d’acampada.

En totes les àrees hi trobareu una presa d’aigua i una presa de llum i desguàs d’aigües grises i negres. Altres ofereixen serveis específics com zona de picnic, lavabos i dutxes públiques, parc infantil i bar/restaurant. Totes elles es troben obertes tot l’any.

La comarca compta actualment amb 12 àrees situades a Centelles, L’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Prats de Lluçanès, Rupit, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Torelló, Vic, Viladrau i Vilanova de Sau.

tornar enrere

Back To Top