skip to Main Content

Turisme Rural La Morera

Turisme Rural La Morera

L’antiga sala senyorial, on se celebraven els grans esdeveniments, es troba a la primera planta, pujant per l’escala de pedra o des del menjador. Sòl i sostre de fusta, parets de pedra,
amb vistes al pati ia Collfomic. Orientació sud-est.

Els seixanta metres quadrats ens permeten diferents distribucions, segons les necessitats. Habitualment hi ha un espai amb televisió i un altre amb una petita biblioteca. En total són 3 sofàs, 4 butaques, 5 cadires i una taula.
Podem organitzar una reunió informal situant el mobiliari en cercle, o una presentació convencional substituint-ho tot per cadires amb una taula al capdavant. També es pot buidar gairebé totalment i disposar d’un ampli espai diàfan.

Al costat mateix hi ha un bany.

 

A més a més…

Disposem de 2 sales (12 i 60 metres quadrats) configurables segons la necessitat, 2 cuines totalment equipades (semi-industrial), menjador amb xemeneia i ampli rebedor.

Es pot llogar qualsevol dels espais o tota la casa durant una o més jornades, no és imprescindible quedar-se a dormir.

Celebracions, reunions de treball, tallers o formacions, sessions fotogràfiques, etc. Dinar de proximitat i temporada, servei de bar, pic-nics.

Activitats a casa: sortides guiades pel bosc, tallers, piscina, hípica, vols en globus, pintball, la castanya, sortides guiades, turisme actiu, etc.


  • Aforament50
  • LocalitzacióEl Brull
  • Superfície m260


Contacte


Masia La Morera, camí de la castanyera S/N, 08559 El Brull
Back To Top