skip to Main Content

Santa Margarita

Santa Margarita

Un castell modernista, un indret dins un bosc on gaudir del vostre casament, trobada o reunió amb opció d’allotjament.Al 1890 la familia Pascual Pons de Barcelona, van fer l’encarrec a l’arquitecte Enric Sagnier i Vilavecchia per construir Santa Margarita, la seva casa d’estiueig a Calldetenes als terrenys on s’hi troba les restes d’una petita capella románica del SG XIII. Enric Sagnier, un dels arquitectes més reconeguts de la Barcelona Modernista la va guarnir amb els seus elements modernistes caracteristics, columnes de ferro, fusta de melis americà, marbres, pedre i decoració amb mahons. Tot donant-li al interior i al entorn un aire molt natural on desconectar, relaxar-se i gaudir de la privacitat de l’amplitutd dels espais i el bosc.

Estem a la sortida 187 de la C-25, amb un accès molt directe a la nostra entrada principal. Deseguida trobareu que us endinseu en un gran bosc ple d’ocells, que guarda la calidessa i la privacitat de la casa gran. Una enorme galería porxada per 140 persones, envolta l’interior on dispossem de 4 sales comunicades amb diferentes capacitats, 70, 30, 20, 180 i fins a un máxim de 200 persones en convit. També oferim allotjament per 15 persones i servei de coffee break i càteringTenim molts espais per fer tot tipus d’activitats d’incentius, dins la casa, al bosci la piscina. Desde grups grans d’un dia fins a estades de petit comité.

Cuidem i mimem Santa Margarita per que quan vingueu us sentiu alegres i contents , com si haguesiu vingut de petits, i ens tornesim a veure. Ens agradaensenyar-vos tot allò de nou, explicar historias de la casa i aprende d’on veniu i que us agradaría fer.

Us oferim Santa Margarita per tal que sentiu la seva abraçada, comoditat i la il.lusió de tornar-nos a veure !

VISITA VIRTUAL


  • Aforament200
  • LocalitzacióCalldetenes
  • Superfície m2200


Contacte


Ctra. Calldetenes a Sant Hilari, Km 0,850, 08506 Calldetenes
Back To Top