skip to Main Content

Monestir de Sant Pere de Casserres

Monestir de Sant Pere de Casserres

La història, l’arquitectura i l’entorn paisatgístic i natural de Sant Pere de Casserres, fan del monestir un lloc ideal per a la celebració de tot tipus d’esdeveniments i celebracions. El Consell Comarcal d’Osona posa el recinte a disposició d’empreses i particulars que hi estiguin interessats, sempre respectant i fent compatibles les seves necessitats amb l’activitat habitual i les visites del públic al monestir.

Entre els actes més habituals que s’hi duen a terme hi ha els casaments i altres celebracions litúrgiques de caràcter privat (misses, batejos, comunions, noces d’or o de plata…) i les trobades i jornades d’empresa.

Però els interiors i exteriors del monestir tenen moltes altres possibilitats, com ara el lloguer de les instal·lacions per a la celebració d’actes culturals (espectacles teatrals, concerts…) més enllà de la programació habitual del monestir, o l’ús del monestir i el seu entorn per a localitzacions cinematogràfiques o publicitàries.

 

Referències:

Festivals de múscia (Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres, Festival de Músiques Religioses), esdeveniments corporatius, productores cinematogràfiques…

 


  • Aforament299
  • LocalitzacióLes Masies de Roda
  • Superfície m21000

Accessibilitat

  • Mobilitat reduïda

Contacte


Carretera, BV-5213, 08510 Les Masies de Roda
Back To Top