skip to Main Content

Les Clarisses

Les Clarisses

L’hotel Les Clarisses es troba al cor de la ciutat, a pocs metres de la Catedral de Sant Pere, el Museu Episcopal, el Temple Romà i la Plaça Major. La seva cèntrica ubicació permet als nostres clients accedir a tots els llocs de major interès turístic i oci de la ciutat.

El lloc idoni per a la teva empresa

Busques un espai singular i exclusiu per a realitzar un esdeveniment empresarial? Les Clarisses t’ofereix l’espai ideal per la teva empresa. La diversitat d’espais fan que sigui un lloc increïble perquè realitzis reunions de feina, jornades empresarials, exposicions, convencions, llançaments de productes i formacions per a la teva empresa.

L’edifici amb una capacitat de fins a 100 persones i 3000 m² + 1600 m² de jardí disposa de zones, tant interiors com exteriors, tranquil·les i còmodes que es poden adaptar fàcilment a l’esdeveniment de la teva empresa. A més, posem a la teva disposició atenció personalitzada i sales multifuncionals equipades amb la millor tecnologia del moment: equips de so, il·luminació, ordinadors i projectors, entre altres dispositius. L’edifici disposa d’una Aula Magna amb capacitat per a 100 persones i altres sales equipades per a fer tot tipus d’actes empresarials.

La singularitat i exclusivitat de Les Clarisses farà del teu esdeveniment un acte memorable.

Les Clarisses consta de 28 habitacions, individuals i dobles, i 4 suites a la part superior de l’hotel equipades amb totes les comoditats perquè es pugui descansar en un ambient acollidor i tranquil.

 


  • Aforament100
  • LocalitzacióVic
  • Superfície m270


Contacte


Plaça de Malla, 1, 08500 Vic
Back To Top