skip to Main Content

RC EVENTS – RUBIOCLOTET

RC EVENTS – RUBIOCLOTET

Ens centrem a considerar els esdeveniments com a experiències holístiques, que parteixen de la fase de comunicació i difusió del mateix i que transcendeixen en l’experiència in situ i la difusió a posteriori.

Entenem als esdeveniments com accions que han de generar un impacte positiu als/a les persones que els gaudeixen.

Ens focalitzem a entendre quina és la raó essencial per la qual es generen i en llegim els resultats per identificar si els resultats han sigut satisfactoris, per tant, no només avaluem les accions segons l’emoció generada al llarg de l’esdeveniment sinó també segons si el compliment dels objectius inicials s’han complert.

Creiem en la nostra capacitat de generar accions exitoses (és a dir, que compleixin amb els reptes plantejats inicialment) en qualsevol sector de coneixement, assumint que el més important és ajustar les propostes al target/públic objectiu que en fruirà.

Osona és, i serà per a nosaltres, el bressol de la nostra marca, i estarem sempre orgullosos de poder dir que actuem en benefici de la seva visibilització i dinamització del talent i productors locals.


Serveis

Branding, Estratègia Creativa, Comunicació, Community Management, Producció-Coordinació-Gestió d'Esdeveniments, Booking i Consultoria.

Idiomes

Català
Castellà
Anglès

Referències

Movistar, Generalitat de Catalunya, Fira de Barcelona, Hoteles Nuñez y Navarro, Soho House International, Grupo Tragaluz, Acqustic, Moritz, Estrella Damm, Ajuntament de Vic, Benito Urban, entre d'altres...


Contacte


Carrer de la Riera, 25, 08500 Vic
Back To Top