skip to Main Content

Can Cadet

Can Cadet

Can Cadet és una masia que disposa de tots els serveis i comoditats que l’hoste més exigent pugui demandar. Comptem amb una Sala Multifuncional per a l’organització d’esdeveniments de tot tipus, tant familiars com empresarials. D’entre els serveis que oferim, també destaca l’Spa, un espai de relaxació a la disposició de totes les persones que s’allotgés a la masia.

Can Cadet disposa per a tots els seus clients d’un spa equipat amb Jacuzzi i una zona per al relax amb llums que creen un ambient únic per sentir la tranquil·litat de l’entorn. L’espai està situat a la part més alta de la casa i gaudeix d’unes vistes espectaculars des del Jacuzzi.

La Sala és un espai polivalent dissenyat per poder acollir tota mena d’esdeveniments, tant familiars com empresarials, es pot llogar inclòs amb la casa per fer-hi actes o celebracions i els assistents poden pernoctar a la casa de turisme rural.

 

Referències:

Inout Barcelona, Regenera Experience Live, SternMotor Oficial, etc…


Serveis

Disposa de wifi. La sala multifuncional te la possibilitat d’acollir tot tipus d’esdeveniments, amb una capacitat d’unes 70-80 persones. Us podem assessorar i gestionar en el servei de càtering (previ encàrrec) o en el lloguer de taules, coberteria, etc.


Llits

15 Llits

AccessibilitatContacte


Carretera de Prats sn., 08503 Gurb

Back To Top