skip to Main Content

Mas Postius

Mas Postius

Lloguem espais per fer esdeveniments que també es poden allotjar.


Serveis

Benvinguts al Mas Postius,

El Mas es troba envoltat de naturalesa i de mil racons per descobrir.

Muntanyola és dins del terme on predomina un tipus de clima mediterrani de muntanya amb tendència continental. Potencialment el terme inclou dins del domini de la vegetació euro-siberiana amb predomini del bosc de roure (Boix-Quercetum pubescentis fagetosum), encara que en el sector més pròxim a les subcomarcas del Moianès i el Lluçanès semblaria que es podria donar un domini climàtic del bosc de quejigo (Violo-Quercetum fagineae).

ELS ANIMALS
A la casa tindrà l’oportunitat de veure diferents animals, des dels ànecs a la bassa, fins a les oques, les gallines, els conills i els gossos. A més, uns 10 minuts de la casa, fent un bonic passeig, podrà visitar la granja de vedells.

Al vespre, podrà gaudir del concert de les granotes de la bassa gran asseguts en el banc de fusta que es troba al costat de l’estany de peixos.

Durant el dia, sentirà el bonic cant dels ocells.

SENDERISME
Per als amants del senderisme, i des de casa, li oferim la possibilitat de desplaçar-se per una sèrie de recorreguts pels bells paratges de l’entorn fruit de la mescla de diverses senderes senyalitzades, de curt i llarg recorregut (PR i GR) i d’un tram del nou traçat del «Camí de St. Jaume» (Camí de Santiago) que prové del Montseny i ens porta fins a Montserrat .

Prop de la casa podrà fer excursions vàries d’uns 15 minuts aproximadament, per mitjà de la muntanya:

La Cova del Pastor, on antigament el pastor es resguardava del fred, de les pluges o les nevades està totalment restaurada i podrà visitar-la amb els nens. Al costat de la cova hi ha una taula i uns tamborets de pedra, perquè es pot emportar el berenar i agafar energia per a tornar a la masia.

La Font de Canalons està amagada enmig del bosc en un racó molt bonic i també disposa d’una taula i bancs de pedra per a poder menjar alguna cosa.


Llits

34 Llits


Contacte


Mas Postius s/n bústia nº5, 08505 Muntanyola

Back To Top