skip to Main Content

Mas Albareda

Mas Albareda

L’hotel gastronòmic de Nandu Jubany a Sant Julià de Vilatorta.

Hi ha llocs que estan fets per deixar volar la imaginació. Llocs on és molt fàcil donar via lliure a la fantasia, desconnectar de la rutina, tancar els ulls, somniar… Això passa cada dia a Mas Albereda, un petit hotel amb encant de Sant Julià de Vilatorta, entre el Pirineu i el Montseny, al cor de la Plana de Vic, que combina el tracte professional amb l’entorn rural i familiar, la flexibilitat i l’adaptació al client.

Més de set segles d’història s’amaguen entre els murs d’aquesta masia, que ja estava documentada el 1337. Al forn, al pou, a les portalades… a cada racó, infinitat de detalls d’arquitectura exquisida fan de cada habitació, sala o menjador un espai únic i exclusiu.

A la cuina, sota la batuta de Nandu Jubany, tradició i innovació es fusionen per descobrir un nou concepte del sentit del gust. El xef osonenc recull l’essència d’una gastronomia que parteix de la terra, la natura i l’entorn per traslladar-la dels fogons a les taules de Mas Albereda.

Mas Albereda disposa de vint habitacions, tres d’elles amb jacuzzi. Cada habitació té el seu particular encant i és única, diferent de la resta, i la majoria s’han construït adaptant- se a l’estructura de la masia, combinant el confort i els acabats més moderns amb una arquitectura rústica amb segles d’història. Totes les habitacions estan equipades amb calefacció i aire condicionat, caixa forta, minibar, bany complet (inclou assecador de cabells, barnús i sabatilles), televisió i wifi gratuït.


Serveis

Hotel, restaurant, servei de guarderia, pàrking, wifi, terrassa, piscina i possibilitat grans celebracions així com reunions d’empresa.


Llits

20 Llits

AccessibilitatContacte


Avgda. Sant Llorenç, 68, 08504 Sant Julià de Vilatorta

Back To Top