skip to Main Content

LES CLARISSES HOTEL BOUTIQUE

LES CLARISSES HOTEL BOUTIQUE

L’hotel Les Clarisses es troba al cor de la ciutat, a pocs metres de la Catedral de Sant Pere, el Museu Episcopal, el Temple Romà i la Plaça Major. La seva cèntrica ubicació permet als nostres clients accedir a tots els llocs de major interès turístic i oci de la ciutat.

El nostre hotel és un espai senzill i amb encant, on pots gaudir de la tranquil·litat de la zona i de les espectaculars vistes a la ciutat. Un lloc ideal per a una estada agradable i relaxada. A Les Clarisses concentrem tots els nostres esforços per oferir la màxima comoditat i perquè la teva estada sigui una experiència única.

Les Clarisses consta de 28 habitacions, individuals i dobles, i 4 suites a la part superior de l’hotel equipades amb totes les comoditats perquè es pugui descansar en un ambient acollidor i tranquil.

Sabem que l’interior és tan important com l’exterior. Per aquest motiu, les nostres habitacions disposen d’unes vistes espectaculars al jardí considerat un dels jardins penjants de Babilònia, antigament considerats una de les Set Meravelles del Món.

L’edifici amb una capacitat de fins a 90 persones i 4500 m2 disposa de zones i espais per a qualsevol tipus d’esdeveniment. T’ajudem posant a la teva disposició atenció personalitzada i sales multifuncionals equipades amb la millor tecnologia del moment per a tot tipus d’esdeveniments: reunions, formacions, jornades empresarials, casaments, entre d’altres.

La tranquil·litat que s’hi respira el fa un lloc ideal per a qualsevol acte que requereixi un ambient agradable i relaxat. Un lloc perfecte perquè els assistents gaudeixin, amb àmplies comoditats, de tots els serveis que s’hi ofereix.


Serveis

ACTES PROMOCIONALS, ANIVERSARIS D’EMPRESES, COL·LOQUIS O XERRADES, CONFERÈNCIES, CONGRESSOS, CONVENCIONS CORPORATIVES, CURSOS, RODES DE PREMSA, SEMINARIS, EXPOSICIONS, FORMACIONS, INAUGURACIONS, JORNADES TÈCNIQUES, LLANÇAMENT DE PRODUCTES, PROJECCIONS AUDIOVISUALS,REUNIONS CORPORATIVES, TEAM-BUILDING, WORKSHOPS…


Llits

28 Llits


Contacte


Plaça de MAlla, 1, 08500 Vic, Barcelona, 08500 Vic

Back To Top