skip to Main Content

La Pahissa del Dalmau

La Pahissa del Dalmau

La Pahissa és una construcció independent del mas principal, originariament utilitzada pel bestiar i per emmagatzemar, la palla i les eines del camp.

En un antic llibre de notes de la casa, consta el que va costar a l’any 1868 construir la pahissa , i els jornals i els materials que s’hi varen emprar.

Actualment ha estat totalment reformada amb molta cura mantenint l’estructura i les parets de pedra conservant així la seva essencia original.

Us proposem una estada enmig de la natura, on hi trobareu l’aroma dels boscos, l’escalfor de la llar de foc, el silenci i la tranquil.litat que s’hi respira…
Els interiors, d’un estil rústic, amb l’encant dels petits detalls i amb totes les comoditats d’avui en dia, fan que els nostres hostes es trobin com a casa, ideal per famílies, on els mès petits es poden moure en total llibertat.

Hi trobareu un ambient familiar, confort rural i un excel·lent punt de partida per fer excursions, trobar racons amagats i fer llargues migdiades.

La piscina és un complement ideal per l’estiu, asseieu-vos tranquil·lament al capvespre a veure com el sol s’amaga rere els boscos i gaudiu d’un bany nocturn on gairebé és possible tocar els estels amb la punta dels dits…

Deixar-se anar i assaborir el canvi de colors que la natura ens regala a cada època de l’any. Una experència única en sabors, colors i olors.

Capacitat per a 8 persones + 2 llits addicionals

 

 

Caracterísitques

Pati amb barbacoa
Saló – menjador
Cuina equipada
1 dormitori doble
1 bany
Bugaderia
Sala de jocs
2 dormitoris dobles
1 dormitori suite
2 banysLlits

10 Llits


Contacte


Mas Dalmau, 08529 Muntanyola

Back To Top