skip to Main Content

Vaivaik

VAIVAIK neix de l’experiència acumulada per part de la principal agència de viatges especialitzada en ciclisme de muntanya a Espanya. Amb més de 20 anys de recorregut, 25 destinacions a la Península, Balears, Canàries i Andorra, i milers de clients satisfets, VAIVAIK posa a disposició d’altres professionals del sector, tota la seva estructura i coneixement per crear experiències de forma conjunta.

La proposta de VAIVAIK va dirigida a touroperadors, agències de viatges, creadors d’esdeveniments i corporacions interessades en oferir nous viatges i activitats als seus clients o treballadors.

A partir del ciclisme en totes les seves variants com a fil conductor, som capaços de crear viatges a mida per a qualsevol tipus de client, recolzats per la millor selecció d’hotels, restaurants i activitats complementàries de cada destinació, perquè l’experiència global sigui inoblidable.

La sostenibilitat, tant des del punt de vista mediambiental com econòmic, són valors fonamentals i alhora intrínsecs en tots els nostres viatges i activitats.biosphere commited entity

Contacteu

  • info@vaivaik.com

Carrer Sant Miquel 27-08570-Torelló

Back To Top