skip to Main Content

Mas La Casavella

Nº inscripció RTC: PCC-001149

La Casavella és una vella masia catalana ubicada en una finca que es troba en un terreny privilegiat de les Masies de Voltregà. S’eleva per damunt la Plana de Vic i n’ofereix unes vistes panoràmiques espectaculars fins i tot els dies de boira.

En contacte directe amb la natura i a 5 minuts per carretera del poble de St. Hipòlit de Voltregà. Als voltants de la casa podràs veure vaques i observar diverses espècies d’ocells i altres animals.

L’edificació consta de dues plantes i d’un annex. Té els seus orígens al segle XVIII i era una de les masies de la casa pairal Mas Serratosa, ubicada a prop, i que té els seus orígens documentats al s.XII.

La Casavella ha estat rehabilitada íntegrament respectant al màxim el que s’ha pogut de l’estructura i escollint materials respectuosos amb el medi ambient per fer un allotjament de turisme rural independent o masoveria. Hem pensat en tot moment en aquells que l’ocuparàn, en els seus espais d’oci i descans, per proporcionar-los un espai acollidor i de benestar.

Hem apostat per les energies renovables, concretament, per l’aerotèrmia que escalfa l’aigua i dóna calefacció a l’hivern i aire fred a l’estiu.

Tenim servei de wifi. Neteja inclosa en estades de més de 3 nits, cada 3 dies.

La masia està just per sobre del poble de St. Hipòlit de Voltregà. La sensació és d’estar apartat, però prou a prop per poder accedir-hi fàcilment conduint 5 minuts per la carretera o caminant 15 minuts pel dret.

​A 10 minuts en cotxe de Vic, a 15 de Ripoll i a 20 d’Olot l’estratègia és clara. Només cal que t’informis d’on vols anar i des de la casa t’ajudarem a preparar les teves sortides. Disposem d’informació i wifi. Servei de neteja i manteniment dos cops per setmana en temporada alta.

 biosphere commited entity

Contacteu


Carretera de la Trona s/n-08508-Les Masies de Voltregà

Back To Top