skip to Main Content

Mas El Senyer

Nº inscripció RTC: PCC-000846

Mas El Senyer, antigament casa de camp, data de 1595 i està situat a Serrabonica-Vespella, al municipi de Gurb, terme constituït principalment per cases de camp. Molt a prop de la plana de Vic, la seva posició més elevada respecte a aquesta ofereix unes vistes molt boniques a la plana i al Montseny, amb el seu imponent Matagalls.

La casa ha estat restaurada i condicionada per a una estada plena d’autenticitat i comoditat al mateix temps.

La casa té tres planets, la primera amb rebedor, la cuina menjador, una habitació amb bany, un altre bany, el rebost i, una sala de jocs amb futbolí. A la segona planta, al voltant de la sala d’estar i biblioteca, es troben 4 habitacions amb bany i, en l’última planta, que és l’altell, molt ampli hi ha una habitació i sala de jocs per a nens.

A l’exterior té un cobert i pati per als nens, tancat per la seva seguretat i la seva comoditat. La casa està envoltada de jardins i d’espai de joc. Al davant, està situat el cobert, amb una taula de ping-pong i, també hi ha un sorral i d’espais de joc. Al davant, està situat el cobert, amb una taula de ping-pong, i també hi ha un sorral i una caseta de fusta per a nens.

A la part del darrera, té un jardí i la piscina, que està tancada. També hi ha un sorral gran i un espai de gespa natural amb porteries per jugar a futbol.

El Senyer té una capacitat per a 12 persones adultes més nens, amb tots els serveis i comoditats perquè l’estada que faci sigui la més satisfactòria possible. Ideal per a grups i famílies amb nens.

Habitacions: 5. Places: 10Contacteu


Mas El Senyer, s/n-088503-Gurb

Back To Top