skip to Main Content

Mas El Pla de Besora

Nº inscripció RTC: PCC-000827

Esplèndid i confortable mas, situat als peus del Castell de Besora, sobre el poble de Santa Maria de Besora a la Vall del Bisaura.

La  casa es troba situada en mig de prats per pastures i boscos de pins, faigs i roures. Aquest mas, rehabilitat conservant la seva arquitectura original, disposa de grans espais: l’era, el porxo,… Dins d’un ampli recinte tancat amb una tanca de pedra i portes centenàries.

La  casa està distribuïda en dues plantes. La porta d’entrada a la vivenda dóna pas a un ampli menjador- sala d’estar amb llar de foc des d’on s’accedeix a la cuina on també hi trobem una xemeneia.

També en la planta baixa hi ha tres habitacions dobles, una d’elles amb bany privat, i un bany complet, amb plat de dutxa. En el pis superior trobem tres habitacions dobles, un espai que fa de distribuïdor i un bany gran amb banyera.

El Pla de Besora disposa també d’una altra sala d’estar habilitada amb jocs de taula, ping-pong,… per passar unes bones estones. A aquesta s’hi pot accedir desde l’espai exterior o desde la mateixa casa.

El mas disposa també d’una gran sala habilitada per a casaments, comunions i celebracions familiars que s’ofereix a part del preu de la casa. Consulteu-nos per a més informació.Contacteu


Mas El Pla, s/n-08589-Santa Maria de Besora

Back To Top