skip to Main Content

Mas Casalliques

Nº inscripció RTC: PCC-000956

L’entorn, enmig de natura, a 900 metres d’altitud, allunyat dels sorolls de la ciutat, contribueix al benestar i la salut. És un espai de pau i tranquil·litat on poder sentir i viure el silenci que ens convida a mirar cap en dins, retrobant la nostra essència.

Ideal com a punt de partida per fer passejades per indrets d’una bellesa nataural espectacular o per visirar el poble de Rupit, d’un gran interès turístic.

L’absència total de contaminació lumínica converteix a Casalliques en un espai privilegiat per la contemplació del cel durant la nit.

El jardí que envolta Casalliques és pla i arbat, enmig de prats de la finca ramadera i amb vistes espectaculars, d’una banda el majestuós Cabrarès i de l’altre els Pirineus. Ideal per prendre el sol i descansar a les còmodes gandules o petant la xerrada a l’ombra dels arbres o sota al cel estelat.

Entorn i Activitats: L’entorn convida a fer passejades per gaudir d’un pasiatge incomparable. Visitar l’espectacular poble de Rupit d’hegemonia medieval, fer una excursió des del Mas fins al Salt de Sallent. Visitar la Roca Foradada, la Fageda d’en Jordà, endinsar-se per la Ruta del Bandoler, fer excursions naturalistes guiades, gaudir de la gastronomia autòctona.Contacteu


Casalliques - Llorà, 48-08569-Rupit - Pruit

Back To Top