skip to Main Content

Mas Casablanca

Mas Casablanca és una casa de pagès tradicional catalana que té un afany divulgatiu i pedagògic, ja que mostra la vida a pagès, per tal que els infants i també els adults entenguem i valorem la relació que ens uneix amb la terra, i així, aprenguem a estimar-la i a respectar-la.

A les visites hi ha un contacte directe amb els animals, els podreu tocar, els hi donareu menjar i gaudireu envoltats de natura. Oferim dues opcions diferents per venir a visitar el Mas Casablanca; fent una visita al vostre aire o una visita guiada.

VISITES LLIURES: es poden fer qualsevol dia de la setmana de 10h a 19h. Està indicada si voleu fer un vol per la granja i voleu anar al vostre ritme. Trobareu les explicacions de cada animal, els podreu tocar i a més a més haureu de trobar els protagonistes dels nostres contes, en Fermí i la Valentina, dos ratolins molt entremaliats!
VISITES GUIADES: la visita la fa en Pep, el pagès de Casablanca. Tindreu les explicacions d’en Pep, podreu tocar els animals, els hi podreu donar menjar, coneixereu el funcionament d’una casa de pagès a l’estil tradicional i moltes coses més. Al migdia es fa una pausa per dinar; us podeu portar el menjar de casa o us oferim el nostre menú amb productes de proximitat. A la tarda es fan activitats, el cicle del blat de moro i jocs lliures.

Teniu tot un prat verd ballat, amb zona de pàrquing dins les mateixes instal·lacions i tota una àrea de pícnic amb taules i cadires per portar-vos el pícnic de casa i acabar de fer el dia perfecte! També hi ha l’opció de venir amb autocaravana o furgoneta i quedar-se a les instal·lacions.Contacteu


MAS CASABLANCA-08552-Taradell

Back To Top