skip to Main Content

La Torre del Vilar

Nº inscripció RTC: PCC-000542

Habitacions: 7. Places: 15. Banys: 7La Torre del Vilar és una casa senyorial de finals del segle XIX, d’una família benestant de Barcelona, que l’utilitzava com a casa d’estiueig. La seva configuració de múltiples habitacions a la primera planta i espais comuns a la planta baixa, tot organitzat al voltant d’un pati central d’estil àrab, la fan ideal per ser un petit hotel rural de tan sols 7 habitacions decorades amb mobles de l’època modernista i art-decó, 4 d’elles són suites de grans dimensions amb terrassa privada amb unes vistes espectaculars.

Una gran piscina, un jardí, un jacuzzi de 5 places amb cromoteràpia, una biblioteca amb un fons bibliogràfic antiquíssim i un restaurant orientat a la cuina catalana de xup-xup, i als productes d’Osona, acaben de completar l’oferta de la Torre del Vilar.

 

Equipament:

Habitacions amb bany complert, TV, calefacció i aire condicionat.

La casa disposa de televisió, dvd, ordinador amb connexió a internet i llar de foc.

Instal·lacions:

Piscina, jacuzzi, terrassa, jardí, biblioteca, sala reunions, restaurant, ordinador amb connexió a internet i wifi a tota la casa.

Activitats:

Exhibició de rapinyaires, excursions guiades a peu, excursions guiades en bici, sortides guiades a buscar bolets, tir amb arc, …


 Contacteu


Ctra. Avinyó, s/n. Finca El Vilar-08505-Santa Eulàlia de Riuprimer

Back To Top