skip to Main Content

La Teuleria

Nº inscripció RTC: PCC-000196

Capacitat: 10 persones en 4 habitacions.

Casa de pagès del segle XVIII, totalment restaurada, respectant al màxim la seva autenticitat i origen. Amoblada tota ella amb mobiliari antic. Està envoltada de bosc d’alzines, roures i camps conreats, amb el riu Ges per banyar-se, pescar, passejar…Lloc ideal per a descansar i disfrutar de la natura. La casa té gespa i zona ajardinada. Té un porxo, barbacoa, gronxadors i bicicletes.
Possibilitat de fer moltes excursions pel seu bonic entorn natural, i fer senderisme per itineraris marcats (sender de petit recorregut C-47, hípica a 2 km, dret a piscina municipal (els mesos d’estiu).

La Teuleria és un allotjament rural independent i es troba situat al terme municipal de Sant Pere de Torelló (Osona). A 17 km de la ciutat de Vic, a 6 km de Torelló, a 2 km de Sant Pere de Torelló en direcció a Olot (pel Coll de Barcons. Indrets d’interès: Santuari de Bellmunt (restaurant) a 2 km, La Grevolosa (fageda) a 3km. L’església romànica de Sant Vicenç de Torelló a 3km. Vic (capital de la comarca, ciutat històrica de gran interès turístic) a 17 km.

3 banys, calefacció, llar de foc, TV, sala de reunions, equip de música, piscina, aparcament.Contacteu


Casa La Teuleria-Ap correus, 44-08572-Sant Pere de Torelló

Back To Top