skip to Main Content

La Casa Masoveria de Mas Redortra

Nº inscripció RTC: HUTCC-064115-7

La Casa Masoveria, com el seu nom indica, s’ubica en el que havia estat antigament la casa del masover, una denominació clàssica de la persona d’íntima confiança de la família que estava al comandament del personal i s’encarregava de la gestió de la finca.
Aquesta casa està pensada per a parelles o famílies amb nens que volen passar uns dies en un entorn íntim i acollidor dissenyat amb un estil d’arquitectura tradicional de murs de pedra i sostres de fusta.
La casa disposa de un espai de zona d’estar, menjador i cuina i dues habitacions dobles amb dos banys complets. A més, té accés a dues terrasses privades, una d’assolellada per a mesos frescos i una altra coberta amb porxo per a estiu.

La Casa Masoveria està pensada per a parelles o famílies amb nens que volen passar uns dies en un entorn íntim i acollidor dissenyat amb un estil d’arquitectura tradicional de murs de pedra i sostres de fusta. La casa compta amb un espai de zona d’estar, menjador i cuina i dues habitacions dobles amb dos banys complets. A més, té accés a dues terrasses privades, una assolellada per a mesos frescos i una altra coberta amb porxo per a estiu.Contacteu


Carretera de Bellmunt s/n-08572-Sant Pere de Torelló

Back To Top