skip to Main Content

Casanova de Pere Riera

Nº inscripció RTC: ATCC-000014
 Abraçada per un territori indòmit, solcada de rieres i torrents, plena de boscos, de pedres i de conreus, trobareu Casanova de Pere-Riera, model i mirall de la màgia que l'envolta: la terra del Lluçanès.
A Casanova, podreu sentir la remor del silenci i estareu acompanyats per les seves pedres centenàries: La casa pairal actual de Pere-Riera data de final del segle XVII, però és una reedificació sobre una base medieval del segle XIII.Consta de dues cases:
- La Coixinera: amb capacitat per a deu persones està distribuïda en dues plantes. La planta baixa està formada per una sala d'estar amb llar de foc, un menjador amb sortida a l'exterior i barbacoa, també un bany i dues habitacions triples. A la planta superior hi trobem dues habitacions més: una amb llit de matrimoni i una altra doble, i un bany. A més, la cuina, el menjador i la sala d'estar amb llar de foc, des d'on s'accedeix a una gran terrassa amb porxo.
- La Mentideta: Amb capacitat per a nou persones es distribueix en dues plantes. La planta baixa està formada per la sala d'estar amb la llar de foc, la cuina i el menjador. A més s'hi diposen un bany i tres habitacions: una amb llit de matrimoni i dues dobles. A la planta superior hi trobem un bany, l'habitació triple i una marevellosa terrassa amb porxo i barbacoa. Si el temps acompanya, la Mentideta també compta amb una barbacoa exterior situada al lateral de la casa.
 


Contacteu


Casa Nova de Pere Riera, s/n-08505-Muntanyola

Back To Top