skip to Main Content

Can Carol

Nº inscripció RTC: HUTCC -06770573

Benvinguts a un entorn privilegiat. A Casa Can Carol trobaràs una casa d’us turístic que et dona totes les facilitats per gaudir d’un entorn immillorable, tranquil , envoltada de bosc i amb vistes panoràmiques de les cingleres de roca nua i l’embassament de Sau, aixi com informació referent de les nombroses activitats que es poden dura terme a les proximitats i en diferents localitats de la comarca, com ara senderisme, excursions en bicicleta , activitats aquàtiques, per ajudar als clients a descobrir la bellesa de la zona.

L’espai més acollidor. L’allotjament és una casa petita molt acollidora i lluminosa , té dues habitacions i un altell , bany, cuina i una sala gran amb llarg de foc, terrassa i porxo, envoltada de bosc de roures i alzines , La casa està equipada amb tot el necessari per la comoditat dels hostes.

Can Carol és una casa rural de lloguer íntegre amb capacitat per 6-8 persones ideal per famílies i grups. Can Carol t’ofereix un ambient familiar i acollidor on et sentiràs com a casa, i està oberta tot l’any.

Vilanova de Sau és un municipi petit de la comarca d’Osona a pocs kilòmetres de Vic, Rupit, Tavertet, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta.

Un entorn privilegiat per fer activitats aquàtiques al Pantà de Sau, Senderisme, rutes BTT, collir bolets, rutes medicinals, piscina municipal al poble de Vilanova de Sau, restaurants i molt més.


Per reservar la vostra estança a Can Carol o per qualsevol aclariment , podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Contacteu


Camí de l’Albareda-08519-Vilanova de Sau

Back To Top