skip to Main Content

Bany de Bosc

Una estada guiada, que a través d’exercicis de respiració i de consciència ens permeten connectar amb l’entorn i rebre d’una manera passiva i activa els beneficis de la natura.

Amb l’ajuda del guia es fa una caminada molt a poc a poc i descansant; gaudint els cinc sentits, oblidant-se de mòbils i càmeres. També s’afina el sentit de l’oïda, sentit de l’olfacte, es fan exercicis de concentració i de respiració profunda.

Com a protagonista del bany de bosc tenim el silenci. A través del silenci es com el visitant arriba a escoltar-se a ell mateix, contrastant amb l’entorn natural i d’aquesta manera s’equilibra.

Com a acompanyament al silenci tenim la lentitud que ens permet aconseguir la relaxació del nostre cos i a través d’aquí connectem amb la natura.

Hi ha propostes per establir relacions amb els arbres, la terra i els elements que ens envolten. La relació interna-externa, el fer sense fer…

Observacions:
S’ha demostrat el benefici dels arbres a la Salud de les persones, l’home actualment està molt desvinculat de la natura i quan s’hi torna a connectar el seu sistema inmonologic i múltiples coses milloren de forma automàtica.
Nosaltres oferim estades a un bosc terapèutic on els beneficis son més forts i son estades dirigides amb un guia.
El guia et fa propostes i exercissis que fan que connectis mes ràpid i et relaxis. El bany de bosc son unes 3 hores.

La nostra activitat dura des de les 10 del matí fins a les 16:00 de la tarda.
Es una activitat completament Guaida des del primer moment. La Guia està formada per la universitat de Girona com a Guia de Banys de Bosc.

i tens diferents opcions:

Nosaltres ara oferim un pack promocional en el qual fem el bany de bosc i a l’acabar un pícnic molt complert amb menjar de la zona i de temporada on anem amb sintonia amb la filosofia de slow life i Km 0.

Banys de Bosc “shinrin yoku”


L’accessibilitat és per persones amb mobilitat normal.

Contacteu


El bosc de les Torrenteres -17515-Vidrà

Back To Top