skip to Main Content

Ànima de Natura

Ànima de Natura som una organització que guia i acompanya a connectar amb la mateixa naturalesa mitjançant experiències vitals i formacions amb una metodologia pròpia i amb recursos propis.

Som un referent en l’acompanyament personal basat en el coneixement i saviesa de la natura, entenent la NATURA com a mentora i mestra, i la PERSONA en l’àmbit holístic. Alhora que som un agent en la conservació de la natura pel valor que aporta al benestar, salut emocional i espiritual de les persones, en el camí cap a l’autorealització plena de la persona, i en desenvolupament dels seus diferents talents i competències dins del creixement personal.

Els nostres valors són:
Amor i espiritualitat cap a les persones.
Saviesa de la natura com a mitjà per arribar-hi.
Coneixement i humanitat per aplicar-lo.

Realitzem experiències i formacions per adults, famílies, grups d’amics, empreses, i grups escolars amb el propòsit de millorar la seva salut, benestar, autorealització, creixement personal o coneixement dels valors i significats que la natura ens aporta. La nostra activitat es realitza a la naturalesa com a sala terapèutica i mestra de l’aprenentatge arreu de Catalunya, i en diferents ecosistemes que aporten valor i significat a les persones.

Estarem encantats de fer-vos (re)viure una experiència innolvidable connectant amb l’Ànima de Natura que ets / sou!

Instagram: www.instagram.com/animadenatura
Facebook: www.facebook.com/animadenatura
Twitter: twitter.com/AnimaDeNatura
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/animadenatura/Contacteu


.-17406-Viladrau

Back To Top