skip to Main Content
Descobrim La Comarca Des Del Cel I L’aigua Amb La Campanya ‘Camina, Corre, Salta, Viu. Osona En Estat Pur’

Descobrim la comarca des del cel i l’aigua amb la campanya ‘Camina, corre, salta, viu. Osona en estat pur’

 En aquesta ocasió, volem donar-vos a conèixer les activitats aèries i aquàtiques, incloses a la campanya Camina, corre, salta, viu. Osona en estat pur’. Les millors propostes lúdiques per desconnectar de l’estrès i descarregar adrenalina, us animeu a descobrir-les?



Pel que fa a les activitats aèries, cal assenyalar que diverses empreses de la comarca ofereixen, durant tot l’any, un ampli ventall de vols en globus:



Viatges Alemany us proposa diferents vols en globus aerostàtics per la Plana de Vic per sentir-vos lliures i gaudir d’una vista insòlita des de les alçades. A més, aquesta inoblidable activitat anirà acompanyada d’un esmorzar típic de pagès i del lliurament de diploma. I si us ve de gust, podeu complementar la vostra experiència triant l’oferta de globus + allotjament per gaudir d’una agradable estada, envoltats de bells paisatges, pau i tranquil·litat.



Vol Aventura us permetrà gaudir d’un vol d’1 h o 1.30 h per descobrir Osona. El punt de sortida serà des d’algun indret de Vic i durant el vostre viatge, podreu observar tota la ciutat; des de les antigues muralles, passant pel passeig i la Plaça, entre altres racons de la ciutat. Durant el recorregut i si el dia acompanya, gaudireu de les muntanyes de Montserrat, els Pirineus, la Serra del Cadí, el Montseny i el Pantà de Sau.



Baló Tour també organitza diversos vols amb globus, balloonrides, vols en montgolfiere. A més, són uns autèntics especialistes en l’organització d’esdeveniments per a empreses, els anomenats Corporate Training Events, activitats de formació i familiars.



Aircat.cat us ofereix diversos vols en globus per la plana de Vic, amb un esmorzar de pagès en una masia, el lliurament dels diplomes acreditatius i un CD amb les fotos del dia, perquè us emporteu un bon record. Altres activitats que organitzen són vols en globus per a nens i adults, per descobrir Catalunya, vols a mida, entre moltes altres.



Sens dubte, volar en globus és una experiència meravellosa que no s’oblida mai. La sensació de silenci, l’emoció vibrant de llibertat, la percepció de surar per l’aire, mentre es contemplen paisatges increïbles, amb la immensitat al vostre voltant… El món en moviment i quiet alhora. En definitiva, un passeig en globus aerostàtic és una activitat única, totalment recomanable.



Quant a les activitats aquàtiques, cal dir que el pantà de Sau és l’entorn ideal per viure-les i compartir-les amb la família o els amics. Aprofiteu les suaus temperatures d’aquest mes de novembre per gaudir de divertits esports a:



El Club Nàutic Vic Sau organitza engrescadores activitats com l’Esquí nàutic o wakeboard, una emocionant activitat esportiva que consisteix a ser arrossegat per una embarcació sobre uns esquís; el piragüisme – caiac, una activitat lúdica-esportiva per descobrir els racons més insòlits del Pantà i emocionar-se amb la natura i la bellesa dels seus cingles. Finalment, també podreu practicar vela esportiva, una activitat que podeu fer durant tot l’any i que us permetrà gaudir del silenci de la Vall de Sau, mentre navegueu entre el vent i les onades.



L’Aquaterraclub de Vilanova de Sau us ofereix diverses activitats de caiac i paddel surf per a tots els nivells, perquè descobriu els racons més bonics i inaccessibles del pantà de Sau. Totes les sortides van sempre guiades per monitors titulats per la RFEP (Real Federació Espanyola de Piragüisme). A més, també, posa al vostre abast un ampli ventall de batejos, cursos d’iniciació, excursions i rutes de descobriment per conèixer a fons la disciplina del Pàdel Surf.



Kayak Sau, us ajudarà a iniciar-vos en el caiac; doncs, comptareu amb un guia, que us acompanyarà durant tota l’activitat, vetllarà per la vostra seguretat i la millora de la tècnica d’aquest esport. Així doncs, aprendreu a desplaçar-vos per l’aigua amb l’embarcació, mentre us apropeu al campanar de Sau i sentiu la natura en estat pur.



L’Escola Mosenpark. A Vilanova de Sau trobareu aquest centre, ideal per fer classes d’esquí nàutic, wakeboard, wakeskate, wakepark i lloguer de caiacs. Els seus experts monitors us donaran tots els consells que necessiteu perquè gaudiu d’aquestes divertides activitats, envoltats de natura.

 

En definitiva, a un cop de cotxe de Barcelona, podreu practicar un ampli ventall d’activitats pròpies del turisme actiu, ideals per divertir-vos, desconnectar i gaudir de meravellosos paisatges. Descobriu-les totes amb la campanya ‘Camina, corre, salta, viu. Osona en estat pur’. Us hi esperem!

Back To Top