skip to Main Content
5 Raons Per Descobrir Osona Aquest 2015

5 raons per descobrir Osona aquest 2015

 Avui us en donem només 5!

 

1. Paisatges únics i Pobles amb encant: Vine a descobrir els espais naturals de la comarca. Indrets que no saps ni que existeixen a tocar de casa. Les Guilleries, Gesbisaura,  el Collsacabra o el Lluçanès. El Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu i l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. La Plana de Vic i el Ter envoltats de muntanyes. Els pobles s’integren en el paisatge.





2. Visiteu la Història. Feu un viatge en el temps: Osona es caracteritza per les seves activitats cultrals. Des de Jaciments íbers, a patrimoni romànic i medieval. Museus, centres d’interpretació i monuments. Turisme industrial i rutes literàries.





3. Activitats turisme actiu: una gran quantitat d’activitats de descoberta de la natura durant tot l’any:  senderisme, BTT…





4. Gastronomia: Embotits de primera. Llonganissa, fuet. Plats de la terra a la taula. La cuina del bolet i de la tòfona. Els millors restaurants, visites a empreses agroalimentàries, un gran catàleg de productes locals.





5. Cultura popular, fires i mercats: Mercats setmanals, fires temàtiques, festes populars. Des del Mercat de Música Viva, el Mercat Medieval i el Mercat del Ram de Vic, al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. Fira del Tupí, Fira de les herbes remeieres, Fira de la Castanya, Fira de l’Avet… Tantes fires com viles hi ha!





Back To Top