skip to Main Content

Gaudiu de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu: Una Experiència Gastronòmica i Cultural Única

Gaudiu de la Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu: Una Experiència Gastronòmica i Cultural Única 

Cada any, Manlleu es transforma en el centre neuràlgic de la gastronomia i l’oci amb la Festa del Porc i la Cervesa, una fira que celebra la tradició culinària i la cultura local. Durant tres dies, la Plaça Fra Bernadí es vesteix de gala per acollir un ampli ventall d’activitats i propostes per a tota la família.

Aquesta fira ofereix una immersió completa en l’univers del porc, amb activitats com la matança del porc i l’elaboració d’embotits, que permeten descobrir els secrets de la producció tradicional de xarcuteria. Podreu degustar una gran varietat de productes locals, des de les tradicionals botifarres fins a exquisits embotits artesans, i visitar el mercat amb una selecció de productes gastronòmics de qualitat. No faltaran els tasts de cerveses artesanes, que us permetran provar les millors cerveses elaborades per mestres cervesers locals. A més, la festa compta amb espais infantils plens d’activitats i diversió per als més petits, concerts en viu per animar l’ambient i tallers de cuina on podràs aprendre noves tècniques i receptes.

Aprofitant la vostra estada a Manlleu, no us podeu perdre una visita al Museu del Ter, que ofereix una perspectiva fascinant sobre el procés d’industrialització al voltant del riu Ter, un dels pols més importants de la Revolució Industrial a Catalunya. Ubicat a Can Sanglas, una antiga fàbrica de filatura de cotó datada de l’any 1841, el museu és un exemple emblemàtic de les fàbriques que es van establir a la vora dels canals per aprofitar l’energia hidràulica. El Museu del Ter forma part del Sistema Territorial del mNACTEC i ofereix una immersió en el patrimoni industrial i natural de la conca mitjana del riu Ter. 

La Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu és, sense cap dubte, una ocasió per gaudir de la cultura, la gastronomia i la història d’una manera festiva i memorable. No us perdeu aquesta oportunitat de viure una experiència única en un dels esdeveniments més tradicionals i animats del territori. 

Osona t’ofereix molt més: 

 

Back To Top