skip to Main Content
5 Gorgs D’Osona On Fugir De La Calor

5 gorgs d’Osona on fugir de la calor

Els gorgs són una opció senzilla, divertida i molt extesa de conèixer la zona, fer una capbussada i caminar per la natura. Volem que aquest any us ho passeu d’allò més bé a Osona, per això us recomanem aquests bonics espais:

    • Salt de Sallent: Des del bonic poble de Rupit us podeu acostar fins a aquest paratge, el salt d’aigua vertical més alt de Catalunya. El recorregut es pot fer en tan sols mitja hora i està ben senyalitzat, així que no tindreu problemes per trobar-lo. Deixeu-vos impressionar per aquest salt!
    • Gorg Negre: A la riera de Sorreigs, a prop de Santa Cecília de Voltregà trobareu aquest gorg gairebé desconegut. La ruta que en dóna accés pot ser una mica complicada però us animem a descobrir l’Osona més secreta.
    • Salt del Mir: Per seguir aquesta ruta heu de començar el recorregut a Santa Maria de Besora, però no patiu, és senzilla! Durant el camí us trobareu les restes d’antics molins de la zona i finalment, la sorpresa final: el Salt del Mir.  A més, ben a prop també podreu gaudir del Salt del Molí.
    •  La Foradada: Un dels gorgs més espectaculars de la comarca, la preciosa Foradada de Cantonigròs. El seu espai us recordarà un conte de fades, amb la llum suaument entrant pel forat de les roques.
    • Salt d’en Nara i Salt del Cabrit: Aquests dos gorgs els podem descobrir en la mateixa excursió, que ens deixarà ben impressionats. La ruta comença vora el municipi de Sant Martí Sescorts i ens guia a través de diversos pous d’aigua.

Aprofiteu aquest estiu per refrescar-vos a Osona, us hi esperem!

Back To Top