skip to Main Content
Dc91f958dab164bd1b8cc18f3a1d4076 XL

El formatge madurat de cabra ecològic de Mas El Garet de Tona és el sisè millor del món

Es tracta del formatge madurat de cabra ecològic de Mas El Garet de Tona, que aquest any ha ocupat la sisena posició mundial amb la medalla de súper or.

 

Aquest formatge s’elabora amb llet ecològica de cabra i es deixa madurar entre 8 i 12 setmanes, depenent de la mida de la peça. De Mas El Garet també s’ha reconegut el formatge de pebre amb una medalla d’or, i el formatge Garrotxa amb una de plata.

 

No és l’única empresa d’Osona premiada en el certamen d’aquest any, la formatgeria Betara d’Olost s’ha emportat un total de set medalles: un or, pel seu formatge de cabra farcellet; quatre plates pel seu formatge ecològic de cabra, blau atrevit, d’ovella ecològic i vaca ecològica; i dos bronze per l’ecològic de cabra amb cervesa ecològica i pel de vaca.

Back To Top